Paket alata za kampanju 

Doprinesite promjenama na radnom mjestu. Pokrenite svoju zajednicu.

Vaš detaljni vodič o vođenju učinkovitih kampanja za informiranje.

Isplanirajte svoju kampanju za zdrava radna mjesta

tool_banner_381.png
chronic-conditions.png

Prioritetno područje

Kronične bolesti

Rana intervencija ključna je kako bi se spriječilo da mišićno-koštani poremećaji postanu kronični. Saznajte više o tome kako podržati radnike uz pomoć naših praktičnih resursa o sprječavanju i kontroli kroničnih mišićno-koštanih poremećaja.

Kako podržati radnike?

Vijesti

photo-1586017680700-5f480e54a3a3.jpg

Photo by Adam Nieścioruk on Unsplash

22/06/2021 Poremećaji mišićno-koštanog sustava i psihosocijalni rizici: kako smanjenje stresa na poslu može... Poremećaji mišićno-koštanog sustava povezani s radom ne sadrže samo rizike u pogledu fizičkog zdravlja, već i čimbenike psihosocijalnih rizika kao što su...Prikaži više
arthritis4.jpg

© EU-OSHA/Emmanuel Biard

17/06/2021 Advice on managing arthritis and rheumatic disorders at work Arthritis and rheumatic disorders can sometimes affect a person’s ability to work, but usually most workers can carry on working with the support of employers...Prikaži više

Prioritetna područja

Kampanja „Smanjenje opterećenja za zdrava radna mjesta” organizirana je u nekoliko prioritetnih područja, koja se tijekom trajanja kampanje promiču putem posebnih komunikacijskih i promotivnih paketa. U okviru svakog područja obrađuje se određena tema povezana s poremećajima mišićno-koštanog sustava. Svaka tri do četiri mjeseca objavljuje se čitav niz materijala, uključujući izvješća, informativne listove, infografike i studije slučaja, kako bi se održao zamah kampanje.
Prikaz svih prioritetnih područja

Službeni partneri kampanje

Uvodni tekst o službenim partnerima kampanje

Kampanju za zdrava radna mjesta podupiru javna i privatna europska i međunarodna poduzeća i organizacije iz različitih sektora. Oni zajedno tvore mrežu predvodnika koji motiviraju i potiču druge na uspješno upravljanje sigurnošću i zdravljem na radu. Njihovo sudjelovanje nužno je da bi poruke kampanje doprle do najrazličitijih mjesta rada u cijelom EU-u.

Prikaz svih partnera