Instrumente și ghiduri practice

Pentru lucrători și angajatori. Pentru orice loc de muncă.

Descoperiți o bază de date cu o multitudine de exemple la nivelul UE și național pentru evaluarea și gestionarea factorilor care contribuie la afecțiunile musculoscheletice.

Învățați din exemple

tool_banner_381.png
thank-you-banner-381.png

Activi împreună

Mulțumiri călduroase dvs. și tuturor partenerilor noștri!

A fost un an încununat de succese al campaniei pentru a face sarcina mai ușoară și a inspira acțiuni pentru locuri de muncă mai sănătoase în toată Europa.

Ne mândrim cu partenerii campaniei!

Știri

Ljubljana_Informative2023_13-1-2023.jpg
06/12/2022 New handbook on MSDs presented at Slovenian education and career fair A new handbook on work-related musculoskeletal disorders was presented at the Slovenian education and career fair.Vedeți mai mult
Reputation Today_logo_e9533a46-d5a4-e511-80c4-005056ba4e5c.png
06/12/2022 EU-OSHA outlook for 2023 This article, published in the 35th edition of Reputation Today, discusses the Healthy Workplaces Summit in Bilbao, closing the campaign “Lighten the Load 2020...Vedeți mai mult

Domenii prioritare

Campania „Locurile de muncă sănătoase îți fac sarcina mai ușoară!” este structurată pe mai multe domenii prioritare, popularizate prin pachete speciale de comunicare și promovare răspândite pe toată durata campaniei. Fiecare domeniu vizează o temă specifică referitoare la AMS. O dată la trei-patru luni se lansează o serie de materiale, printre care rapoarte, fișe informative, infografice și studii de caz, pentru a menține dinamismul campaniei.
Consultați toate domeniile prioritare

Partenerii oficiali ai campaniei

Parteneri oficiali ai campaniei – text introductiv

Campania „Locuri de muncă sigure și sănătoase” este sprijinită de întreprinderi și organizații europene și internaționale, publice și private, dintr-o varietate de sectoare. Acestea formează o rețea de pionieri care inspiră și încurajează alte entități să gestioneze cu succes securitatea și sănătatea forței de muncă. Angajamentul lor este esențial pentru a avea certitudinea că mesajele campaniei ajung la locuri de muncă de toate tipurile, de pe tot teritoriul Uniunii Europene.

Vedeți toți partenerii