You are here

Bli mediepartner för en kampanj

Rykte

Stärk din medieorganisations profil på det omfattande arbetsmiljöområdet. Dra nytta av det erkännande som det innebär att bli officiell kampanjmediepartner till EU-Osha och vara en organisation som är engagerad i arbetsmiljöfrågor.

Nätverkande

Nå ut till EU-Oshas nätverk och intressenter i Europa och över världen, kom i kontakt med experter på arbetsmiljöfrågor och utbyt erfarenheter med kolleger.

Synlighet

Logotypen och beskrivningen av din publikation läggs upp på den del av denna webbplats som avser mediepartner. Du får snabb tillgång till pressmaterial och vi lägger ut dina artiklar på webbplatser och sociala medier.

Våra mediepartner samarbetar med oss för att öka medvetenheten om kampanjens huvudteman, och använder sina olika kanaler för att göra reklam för och främja kampanjen. Våra mediepartner består av en exklusiv samling journalister och redaktörer i hela Europa som intresserar sig för att föra fram arbetsmiljöfrågorna.

Partnerskap kan erbjudas medier och publikationer som vill och kan engagera sig djupare i kampanjen.

Mer information om fördelarna med att bli mediepartner och om hur du ansöker om att bli det finns i erbjudandet om att bli mediepartner för kampanjer (endast på engelska).

Bli mediepartner för en kampanj

Eller bläddra ner för att få mer information.

David Mairal

David Mairal, Aragon Valley

 

”Mediepartnerskapet med byrån ger mig tillgång till specialiserat innehåll såsom rapporter, forskningsartiklar, infografik och verktyg som hjälper mig att behålla min huvudsakliga drivkraft för att blogga, nämligen att tillgodogöra mig och dela nya kunskaper. Det är en positiv spiral!”

 
Iris Cepero

Iris Cepero, tidskriften Safety Management

 

”Partnerskapet har stärkt tidskriftens profil på europeisk nivå och bidragit till ökade nätverksaktiviteter. Faktum är att vi nu är en del av en grupp europeiska publikationer som är stolta över att driva en kampanj för bättre arbetsmiljörutiner.”

 
James Twigg

James Twigg, PPE.org

 

– Genom att vara mediepartner till EU-Osha får vi möjlighet att bidra till byråns arbete med att göra Europas arbetsplatser hälsosammare, säkrare och mer produktiva. Vi är även tacksamma för den exponering och de nätverksmöjligheter som partnerskapet medför för vår organisation.

 

Rekommenderade för dig