You are here
fachadadeusto1 (1).jpg

Topbijeenkomst 'Een gezonde werkplek' 2017

Op 21 en 22 november 2017 vindt in het conferentiecentrum Euskalduna in Bilbao (Spanje) de topbijeenkomst 'Een gezonde werkplek' 2017 plaats.

Vooraanstaande Europese deskundigen en beleidsmakers komen dan samen om de resultaten van de tweejarige campagne "Gezond werk voor alle leeftijden" te bespreken. In de plenaire vergadering en de kleinere, parallelle sessies zullen goede praktijken worden uitgewisseld en zal men kijken naar toekomstige strategieën om duurzaam werk in Europese bedrijven te waarborgen.

Enkele onderwerpen voor de workshops: 'goede praktijken voor het bevorderen van duurzame werkplekken', 'arbeidsrevalidatie en re-integratie', '20 jaar Napo, onze veelzijdige partner voor het promoten van VGW', 'uitwisseling van goede VGW-praktijken - het beste van 10 jaar campagnepartnerschap van EU-OSHA'.

Tot slot zal het Agentschap een voorsmaakje geven van de toekomstige Campagne voor een gezonde werkplek 2018-2017 die in april 2018 van start gaat, en die ruchtbaarheid zal geven aan het belang van risicopreventie bij het werken met gevaarlijke stoffen.

Het evenement is toegankelijk voor de pers.

Deelnemen kan alleen op uitnodiging.

Programma

Napo

Onze officiële campagnepartners.