You are here

Vraag uw certificaat van deelname aan de campagne voor een gezonde werkplek aan

certficate of paricipation 150 x150.jpg

Ondersteun de campagne 'Een gezonde werkplek 2016–2017 — Gezond werk, voor alle leeftijden' door evenementen en activiteiten te organiseren of uw eigen campagne te voeren. Deelname aan de Europese Weken voor veiligheid en gezondheid op het werk, 24–28 oktober 2016 en 23–27 oktober 2017, is een ideale manier om mee te doen. U zult een certificaat van deelname ontvangen als erkenning van uw bijdrage aan het succes van de campagne.

De campagne van 2016–2017 is erop gericht om het beheer van veiligheid en gezondheid op het werk in de context van een vergrijzende beroepsbevolking onder de aandacht te brengen en werkgevers, managers, HR-managers en werknemers en hun vertegenwoordigers aan te moedigen om samen te werken. Iedereen wordt aangemoedigd om deel te nemen en iedere bijdrage telt. Neem eens kijkje in de andere gedeeltes Meedoen op onze website voor meer ideeën over hoe u kunt meedoen.

Vul het formulier in en download uw certificaat

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Voer de tekens in die in de afbeelding worden weergegeven.

Op basis van de door u verstrekte informatie geven we een e-mailcertificaat uit in de taal waarin u het aanvraagformulier hebt ingevuld.

Het Agentschap kan contact met u opnemen met het verzoek om aanvullende informatie over uw campagneactiviteiten te verstrekken.