You are here

Mediapartner van de campagne worden

Reputatie

Verbeter het profiel van uw mediaorganisatie in de grote gemeenschap op het gebied van veiligheid en gezondheid op het werk. Krijg erkenning voor uw publicatie als officiële mediapartner van de EU-OSHA-campagne en als een organisatie die zich richt op veiligheid en gezondheid op het werk.

Netwerkactiviteiten

Leg contact met de netwerken en belanghebbenden van EU-OSHA in Europa en daarbuiten, kom in contact met deskundigen op het gebied van veiligheid en gezondheid op het werk en wissel ervaringen uit met collega's.

Zichtbaarheid

Het logo en de beschrijving van uw publicatie worden weergegeven in het gedeelte voor mediapartners op deze website. U hebt als een van de eersten toegang tot persmateriaal en we brengen uw artikelen onder de aandacht op het internet en via de sociale media.

Onze mediapartners werken met ons samen om bekendheid te geven aan de campagnethema's door via hun verschillende kanalen reclame voor de campagne te maken en de campagne te promoten. Onze mediapartners vormen een exclusieve pool van journalisten en redacteuren uit heel Europa die belangstelling hebben voor het bevorderen van veiligheid en gezondheid op het werk.

Het partnerschap is voorbehouden aan media-, publicatie- en andere organisaties die bereid en in staat zijn substantieel bij te dragen aan de campagne.

Zie voor meer informatie over de voordelen van het mediapartnerschap en hoe u dit kunt aanvragen, het aanbod om mediapartner van de campagne te worden (alleen in het Engels).

Mediapartner van de campagne worden

Of blader omlaag voor meer informatie.

David Mairal

David Mairal, Aragon Valley

 

“Dankzij het mediapartnerschap met het Agentschap heb ik toegang tot gespecialiseerde content zoals verslagen, onderzoeksartikelen, infographics en hulpmiddelen die de basis vormen voor mijn voornaamste motivatie om te bloggen, namelijk om te leren en kennis te delen. Het is een win-winsituatie!”

 
Iris Cepero

Iris Cepero, magazine Safety Management

 

“Het mediapartnerschap heeft het profiel van het tijdschrift in Europa verhoogd en bijgedragen aan een toename van onze netwerkactiviteiten. We zijn nu zelfs onderdeel geworden van een groep Europese publicaties die er trots op zijn campagne te voeren voor betere praktijken op het gebied van veiligheid en gezondheid op het werk.”

 
James Twigg

James Twigg, PPE.org

 

"Samenwerken met EU-OSHA als mediapartner geeft ons de kans om het Agentschap Europa's werkplekken gezonder, veiliger en productiever te helpen maken. We zijn ook dankbaar voor de aandacht en de netwerkkansen die onze organisatie krijgt door het partnerschap."

 

Aanbevolen voor u