Kiemelt terület

Ülőmunka

Kerülje el a huzamosabb ideig tartó állást vagy ülést a munkahelyen! A mozgás és a testgyakorlatok ösztönzése a munkahelyen kiemelkedő fontosságú a váz- és izomrendszeri megbetegedések elkerülése szempontjából.

Változtasson hosszan tartó üléssel kapcsolatos szokásain!

sedentary-banner-381.png
newsletter banner 381.png

Kampányhírlevél

Tájékozódjon elsőként!

Minden egyes kiadás a kampánypartnerek által eszközölt egy-egy fontos intézkedést, országos rendezvényt emel ki, és tematikus ismereteket nyújt a munkával kapcsolatos váz- és izomrendszeri megbetegedésekről.

Iratkozzon fel a hírlevélre és ossza meg azt másokkal!

Hírek

Prevalence and prevention 3.jpg

Image by ergonofis from Unsplash

22/07/2021 How to prevent the risks associated with prolonged sitting The type of work done by workers in many industries is changing, and as a result, the occupational risks we face are changing too. Physical work is being...Továbbiak megtekintése
Photo by mohamed Hassan on Pixabay.png

Photo by mohamed Hassan on Pixabay

20/07/2021 EU-OSHA cooperates with SLIC’s inspection campaign on MSDs The 79th Plenary Meeting of the Senior Labour Inspectors Committee (SLIC) gathered last May to adopt the outlines for the inspection campaign on the prevention...Továbbiak megtekintése

Kiemelt területek

Az „Egészséges munkahelyek: Legyen könnyebb a teher!” című kampány több kiemelt terület köré szerveződik, ahol speciális kommunikációs és támogató csomagok használatával nyújtunk támogatást a kampány során. Mindegyik terület a váz- és izomrendszeri megbetegedésekhez kapcsolódó konkrét témakört fed le. A kampány lendületének fenntartása érdekében három- vagy négyhavonta különféle anyagokat, többek között jelentéseket, tájékoztató adatlapokat, infografikákat és esettanulmányokat adunk ki.
Az összes kiemelt terület megtekintése

A kampány hivatalos partnerei

Hivatalos kampánypartnerek bevezetőszövege

Különféle ágazatokban tevékenykedő európai és nemzetközi, közszférabeli és magánszektorbeli vállalkozások és szervezetek egyaránt támogatják az „Egészséges munkahelyek” kampányt. Úttörő hálózatot alkotnak, és arra inspirálják és ösztönzik egymást, hogy sikeresen irányítsanak egy biztonságban dolgozó, egészséges munkaerőt. Szerepvállalásuk alapvető fontosságú annak biztosításához, hogy a kampány üzenetei az egész Unióban eljussanak különféle munkahelyekre.

Összes partner megtekintése